Atelier for Hope Bijzondere Schilderijen van Fenna Moehn Hummel, Bijbelse Religieuze Schilderijen

Projecten van het Atelier for Hope Doetinchem

In 2005 is Fenna gestart met het Atelier for Hope vanuit het verlangen om met haar creatieve gave verschil te maken voor onze medemens. In het Atelier, dat ruimte biedt aan ca. 5 personen, wil ze een bijzondere plek in Doetinchem bieden waar mensen terecht kunnen voor ontspanning, creativiteit maar ook voor kort of langerdurende coaching tot herstel.

Coaching

Er zijn allerlei ervaringen, gebeurtenissen en situaties in je leven die je uit balans kunnen brengen.  In Atelier for Hope kan je terecht voor coaching en begeleiding om de balans terug te vinden. Bij deze coaching wordt onder meer ook gebruik gemaakt van een voor u passende creatieve verwerkingsmethode om emoties en herinneringen te verwerken. 

Zingeving op de kaart in 2012 - 9 workshops in de Achterhoek:

Samen met ervaringsdeskundige kunstenaars, clienten en hulpverleners in de maatschappelijke opvang zette Movisie de zingeving voor o.a. dak- en thuislozen met behulp van kunst, in 2012 in een nieuw licht. In dit project heeft Fenna een serie van 9 workshops gegeven in verschillende opvanginstellingen in de Achterhoek.  Zie ook interview Movisie.


Het Passion

Het Passion is een prachtige plek in Hummelo, waar onder begeleiding van professionele hulp van stichting Ontmoeting de dak- en thuislozen een time-out wordt geboden. In 2008 starte Fenna een  schilderproject dat inmiddels alweer wat jaren is overgenomen door andere vrijwilligers. In de speciale galerie kunt u nog steeds een greep uit de resultaten van deze schilderochtenden bekijken.

© Art miniaturen, giclees en tegeltjes inclusief ezeltje of blokstandaard

Het Passion is ook lange tijd de leverancier geweest van de door hun gasten met de hand gemaakte mini ezeltjes en blokstandaards die bij de miniatuur art doosjes worden verkocht.

   
      Door dak- en thuislozen handgemaakt mini ezeltje of blokstandaard Atelier for Hope kleine schilderijen in kadoverpakking